Verkligen inte min dag idag!


Som jag skrev i förra inlägget så började ju inte dagen idag så bra. Har varit ensam hela dagen och vilat för jag haft ont efter monterandet i går. Så kom Jennie hem, vi åt mat och sedan efter en stund skulle vi åka iväg bägge två. jag på den kvinnliga cirkus föreställningen och Jennie på konsert i Berwaldhallen. När vi ska åka börjar min täckjacka att jävlas med mig, en jacka jag ärvde efter Jennies mormor och som jag fick när vi var nere i Hallsberg på hennes begravning. Dragkedjan började plötsligt krångla och delade sig bara. Till slut gick den sönder och jag fick ett utbrott på jackan, för jag hade inte tid att hålla på och jävlas just då. Blev så arg så jag tog en sax och klippte sönder jackan fullständigt. Sedan hade jag inte tänkt åka iväg på föreställningen, för jag kände mig inget trevlig. Sedan tyckte jag inte att det var meningen att jag skulle åka när det jävlades så. Men kom iväg ändå och är glad för att jag gjorde det, för de var en jättebra föreställning. Hade inte velat missa den. Sedan fick jag ju träffa min fina vän också och två av hennes vänner. Hade riktigt roligt faktiskt.

Jackan slängde Jennie direkt i soporna för den hade ändå inte gått att använda mer eftersom dragkedjan pajade. Vad ska man med en jacka som inte går att stänga till? Men tog ut min ilska på den och slog knytnävarna i alla filtar som ligger i fåtöljen.  Brukar göra dumma saker när jag blir arg. har dock aldrig slagit någon men jag skriker och kastar saker, smäller i dörrar. Kände att jag behövde ta ut ilskan på något så jag det fick bli jackan och filtarna i fåtöljen.

Ingen kom till skada men varför jag blev så arg vet jag inte. Var kanske bara haft en dålig dag, vaknade på fel sida, eller så är det smärtorna som gör mig grinig. Vet att jag blir grinig då jag har väldigt ont. De tär på humöret jättemycket. Kanske hade jag PMS i efterhand den här gången. Kan man ha det? Jennie sa att jag kanske behöver höja dosen på min ADHD medicin igen, men det tror jag inte. Vill inte hålla på att höja den hela tiden. Jag hoppas att jag kommer må bättre i morgon och att jag har en bättre dag då. Jag hoppas också att jag inte kommer ha lika ont heller. Så hoppas jag att jag jag inte får fler sådana här utbrott. Men det lär vi märka i så fall och då är det medicinen ändå som kanske måste höjas igen.

Nu ska jag ta det lugnt. Äta chips och dricka läsk, se på tv medan jag väntar på att Jennie ska komma hem.

//Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s