Facebook


Alltså vad använder egentligen folk Facebook till numera?

Man svara  inte på vänförfrågningar, på privata meddelanden eller på eventförfrågningar i alla fall. Man får knappt svar ens om man taggar personen i en fråga eller ens när man svarar på något hen/hon/han lagt in på sin egen logg. Skriver man och frågar om man ska ses IRL så är det inte en käft som svarar. Vill man inte träffas i verkligheten eller är folk bara vänner med folk på Facebook de inte vill umgås med i verkligheten? Men skriver man och berättar vad man har ätit till lunch eller middag så gillar alla det nästan och man får massor med kommentarer.. Vem tusan bryr sig om egentligen vad folk äter? Förr var det aldrig någon som brydde sig om det.

En del skyller på att de inte orkar eller har tid att kolla av saker eller svara folk på Facebook. Då kan man ju undra varför de har Facebook för då? Är det endast för att själv kunna skriva status och lägga in bilder för att man själv vill ha respons? Men man orkar inte ge respons till andra. Facebook har verkligen blivit ett stort allterego precis som Instagram är.

En del andra säger att de inte ser att de fått vänförfrågningar, händelser, blivit taggade, fått eventförfrågningar eller meddelanden på Facebook. Då undrar jag, är folk blinda eller bara extremt lata? Hur kan man missa det?

Vad gör folk på Facebook när de är där? Kan någon svara på det?

//Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s