Scenkonstmuseet plus bokrean!


Idag har jag och Jennie varit på nya Scenkonstmuseet. Alltså före detta Musik och teatermuseet. Museet har ju varit stängd väldigt länge för ombyggnad och den 11 februari 2017 öppnade de igen. Nu idag har vi äntligen varit där. Rekommenderar verkligen ett besök där och vill man spara pengar ska man gå dit på söndagar för då har de fri entré. Annars är det ganska dyrt. Kostar 120 kr. Jag tycker det har blivit väldigt fint där men det är fortfarande ganska litet. känns som det var mindre saker att titta på nu än förut. Mer saker man fick testa förut. Men det var roligt ändå.

Efter besöket som gick ganska fort, så gick vi bort en sväng till Armé museet och kollade in deras nya utställning. War games eller Krigsspel. Vi tog en fika där också. Sedan gick vi bort till Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan och kollade in bokrean. Besökte först Adlibris bokhandeln men gick ganska snabbt över till Akademibokhandeln på andra sidan gatan. Blev lite shopping där av oss båda. På hemvägen köpte vi med oss fryspizza som vi värmde i ugnen direkt när vi kom hem och tryckte i oss. För vi hade hunnit bli rätt hungriga och ingen av oss orkade stå och laga någon mat. Jag hade så sjukt ont i fötterna när jag kom hem. Fick ta värktabletter för att det gjorde så ont. Har fortfarande ont men inte lika mycket som förut. Blev en riktigt bra dag för oss idag.

Här kommer lite bilder från Scenkonstmuseet och ett film klipp från ”De försvunna ögonblickens arkiv”

Här kommer filmklippet från ”De försvunna ögonblickens arkiv” Finns tyvärr inga bilder från den utställningen och jag tog inga heller, dumt nog. Har gjort en Print Screen av filmen här ovan för att få ett foto i alla fall.

… And it’s gone – Trailer from Scenkonstmuseet on Vimeo.

Vi hörs i nästa blogginlägg!

//Marie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s