Pressmöte om Ghost Musikalen!


I tisdags var jag på ett pressmöte för musikalen Ghost som min sambo Jennie blivit inbjuden till eftersom hon skriver på bloggen Musikalnet. Hon kunde inte gå eftersom hon jobbar och dessutom precis börjat nytt jobb. Mötet var mitt på dagen klockan 13.00 på China Teatern. Så jag fick gå i hennes ställe.Jag representerade Musikalnet den stunden mötet tog.

Musikalen Ghost kommer till Sverige och den har premiär 14 september 2018 på China Teatern. Hela mötet började med att musikerna på scenen spelade musik och så spelade de upp klipp från filmen Ghost på en stor duk bakom dem. Sedan kom Kattis Ahlström som var konferencier in och presenterade de första huvudrollerna i musikalen som sjöng en låt ur musikalen.

Den man och kvinna som ska spela Sam och Molly kom in först. Den ena var Peter Johansson och den andra är Danmarks bästa musikalartist Maria Lucia Heiberg Rosenberg. De sjöng fantastiskt ihop redan nu. Så det kommer bli jättebra sedan. Efter det kom kvinnan in som spelar Mae Brown (Mediumet) och det är Gladys Del Pilar Bergh. Efter det kom mannen in som ska spela Carl, Sams bästa vän och det är Bruno Mitsogiannis. Alla sjöng en låt och det låter jättebra.

Här så spänd på hur musikalen kommer att bli när den är klar. De har verkligen fått ihop fantastiskt bra huvudroller. Nu känner jag inte till den danska kvinnan men hon hade en helt underbar röst och hon har mycket jobb framför sig som både ska lära sig repliker och ett nytt språk.

Jag såg ju Ghost i London för ca 6 år sedan då jag var där. Tydligen ska uppsättningen bli lite annorlunda än den gjorts tidigare. Sedan har de med en riktig Illionist som kommer stå för alla trick i musikalen. Alla låter kommer sjungas på Svenska förutom Undcained melody, låten som spelas när de drejar.

Jag längtar med spänning och ser fram emot den färdiga föreställningen som har premiär 14 september 2018 på China teatern.

Förutom huvudrollerna blir det en ganska stor ensemble. Se bild på¨hela rollistan.

Bilder. Fotograf: Marie Munther

Har alla fyra låtar filmade.

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s